Min kristna resa i P1 i veckan!

20110327-080229.jpg

Vecka 13, dvs från och med imorgon och sedan hela veckan i Sveriges Radio P1, kl 0545, så har jag morgonandakten.

Berättar och reflekterar över min egen kristna resa, som startade med en Biker-bibel år 2000 på en mc mässa.

Hur blev jag bemött eller inte, hur jag gjorde en moralisk inventering och vad Bibeln bör betyda för oss och för mig samt min bild av Jesus, berörs. Musik som normalt inte spelas i andakter använder jag. Är ju dj i botten och bär på en annan musikalisk tradition än kyrkans.

Mina andakter kommer att ligga på Sveriges Radios hemsida också, för dig som är morgontrött. Hur ser din kristna resa ut?

4 kommentarer på “Min kristna resa i P1 i veckan!

Add yours

 1. Hej!
  Dessa är bland de absolut bästa andakter av en präst jag någonsin hört! Dvs allra högsta betyg!
  Gärna en fortsättning!

  Hälsningar
  Per-Åke från Munka-Ljungby i NV Skåne

 2. Hej!
  Jag lyssnar på morgonandakten varje dag, men den veckan du ledde den var speciell,det gick rakt in i hjärtat på mig allt du sa där. Tacksam att det finns sådana som du som lyfter dagen på ett mycket bra vis, jag fick styrka varje morgon efter att lyssnat på dig. Hoppas att på något sätt få höra mera av dig.
  Varma hälsningar
  Jens Gustafsson
  Fågelfors i Småland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: