En dag i taget…

20110429-201619.jpg

Tack för alla kommentarer och mail angående min insats i Anna Skippers ”Du är vad du äter” och i P1:s morgonandakter!

Livs stils förändring behövs för många. Och jag har visat att det går. Har många att tacka och ytterst sett Gud, som ständigt ger mig Kraft. Bibeln ger också påfyllning.

Jag fortsätter att träna på gym. Det blir ca 5-6 ggr/vecka. Både kondition och styrka kör jag. Och har ju tagit bort socker och vitt mjöl. Många har berättat att de ”tagit rygg på mig”. Och också börjat om. Man kan ju göra det, varje dag. Börja om.

Barn behöver vägledning och de gör som vuxna gör. Så låt oss inspirera varandra så att vi vågar leva som förebilder för de unga. Vi får kämpa för att ta bort det som är skadligt för oss.

Nästa vecka föreläser jag i Göteborg på en tandläkarkongress bl.a om de ”glömda barnen” och om olika sorters beroenden. Och så har jag där en bara-vara dag innan. Tänkte gå på museum och spankulera. Sitta på Caf’e och dricka the’ och läsa en bok. Ibland måste man ta en paus, stoppa upp, även Mästaren Jesus insåg vikten av egen tid. Mötet med vårt äkta jag,inte enbart det presterande delen av oss är livs viktigt.

Både kroppslig och andlig tid behövs i våra liv. Kom ihåg att Du är viktig och älskad. Var försiktig med Dig!

Och vi kan bara leva livet just idag. Lev i direktsändning. Utan dumheter. Härligt!

2 kommentarer på “En dag i taget…

Add yours

  1. Inspirerande är det minst sagt!!Och den insats du gjort i det programmet var helt underbart att se,du har visat att det går och jag om någon vet att det går,att få ett annat liv,att göra en livsstils förändring bara man tror på sig själv!All lycka till med ditt fortsatta arbete,det är med glädje jag följer din blogg,då den ger mycket//Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: