På väg till Göteborg!

20110504-093500.jpg

Sitter på tåget mot Göteborg. Skall föreläsa där om de ”glömda barnen” och om beroenden.

På denna kongress kommer man från sjukhus och från olika yrkesgrupper där. Talar i över två timmar. Finns mycket viktigt att belysa. Möter många med anknytning till ovan nämnda områden även som präst.

Är ju nykter sedan över åtta år. Och numera även sockerfri. Lever ett gott liv idag. På tåget blir det läsning i Påvens bok om ”Jesus från Nasareth”. Skönt med lite bara vara tid. Det behöver vi. Och så blir det simning i eftermiddag. Skönt att röra på sig. Och så blir det promenad i staden. Så är jag pigg för morgondagens framträdande.

Är ju fast anställd i min församling i Tierp sedan i måndags. Det var en lång resa i tid till detta. Från år 2004 och studier därifrån tills denna anställning. Gud har hjälpt mig, fast ibland har det varit tufft också. Härligt att få dela med sig numera. Det är ju saligare att ge än att få, visar även forskningen numera. Bibeln visar på det redan för 2000 år sedan. Tro och vetenskap behöver varandra som komplement. Njut av dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: