Talar på Jesusmanifestationen!

Nu på lördag kl 1200 talar jag i Rålambshovsparken i Stockholm, vid Amfieteatern där.

Alla är välkomna, med eller utan mc, till mc-gudstjänsten där. Förutom jag, är det några spännande talare till. Och Tyresö Gospelkör samt bl.a sångaren Christiansen från legendariska världsgruppen Jerusalem.

Det kommer finnas fika att köpa där, har jag hört. Eller ta med egen matsäck.

Kl 1400 ca är det gemensam kortege till Kungsträdgården, där alla samlas upp för den stora manifestationen. Förra året kom det ca 25 000 underbara människor som ville umgås och visa på Jesus som vår räddare.

Det blir en verklig festdag. Och jag är hedrad att jag återigen får tala om Gud och vad Jesus gör för mig och många andra jag möter.

Annars jobbar jag mycket just nu i min älskade Tolfta församling i Tierp. Det är allt från dop, begravningar och gudstjänster till själavårds möten.

Och så håller vi på och planerar vår monter på Tierp Arena som invigs den 9-12 juni med EM tävlingar för dragrace bilar. Livet går sannerligen fort…

På lördag grenslar jag min hoj, sveper på min mc-väst med emblemen ”Ambassadors for Jesus Christ”. Gud har sannerligen förbättrat mitt liv. Det enda som krävs är att be och tro på Mästaren från Nasaret, Jesus Kristus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: