Vårda kroppen!

Träning.

Började morgonen på gymmet, körde halv tufft, hela kroppen fick sig en genomkörare. Så blev det konditionsträning. Löpbandet är bra om man har en bruten tå, som jag fick i vintras pga löpning under inspelningen med Anna Skipper.

Sedan blev det affärstouring. Hittade bra cykelkläder för regnpassen. På Café Lyckan träffade jag kort känd programledare från TV. Kul. Inget onödigt inmundigades. Bra kost behöver kroppen, man blir ju vad man äter. Eller hur….

På kvällskanten cyklade jag genom det vackra landskapet. Och i Bälinge tränade man naturligtvis fotboll som alltid. Körde verkligen hårt den sista milen. 80%. Låg framlutad och pumpade.

Det är verkligen kul när kroppen börjar fungera. Visst har jag ont i mina axlar. Det är härligt med bra kondition och när man trots tufft tempo inte blir särskilt trött och när man återhämtar sig snabbt.

Kroppen är ett viktigt verktyg för oss. Är glad att jag fick en ny chans och tog den. Bara för att man blir äldre behöver man inte bli försoffad. Jag tränar inte för att bli yngre, utan för att bli äldre, som min pappa ofta sade. Bra insikt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: