Ambassadors for Jesus Christ MM

Kristen tro och motorcykel…

Har ju åkt hoj i över 11 år nu. Långt över 13.000 mil. Besökt en hel del mc fester och träffar, samt predikat på allt från Jesusmanifestationen till mindre mc gudstjänster såsom för Tyfri Mc samt i Gottsunda kyrka.

När jag valde att bli nykter sökte jag mig till kristna Bikers. Besökte olika kristna nyktra mc klubbar. Höll på att gå med i ett par olika, men det blev inte så. Numera är jag med i ett från början amerikanskt kristet mc nätverk, som nu också finns i Finland och här i Sverige.

Den som tagit nätverket hit till Skandinavien är den drivande musikern Pontus J Back. Läs hans blogg om när våra kristna biker bröder var här nyss. Läs här Pontus blogg

Nu till helgen den 1-3 juli är det en kristen mc träff som ordnas av Church on wheels på Nya Slottet Bjärka-Säby.

Du kan läsa mer på vår hemsida om vårt nätverk samt om träffen där. Jag är med i nätverket så jag tydligt kan göra Jesus känd och trodd och med min väst på blir det tydligt och den väcker nyfikenhet när jag är ute och åker. Läs om oss här Ambassadors for Jesus Christ MM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: