Nytt utseende!

Nytt!

Mikael hojåkamde präst

Alltid samma sak, oavsett om det gäller form eller något annat, så tröttnar man visar forskningen. Därav uppdaterad blogg och nytt utseende. Bra? Kommentera gärna.

Hur går det med min träning? Bra, dock har jag problem med axlar främst, därav ledigt från gym ett tag, men jag cyklar ca 2-4 mil 5 ggr/vecka. Har slarvat lite med maten sista tiden och genast mår jag klart sämre. Har ätit produkter med socker i några gånger och jag mår riktigt dåligt efteråt, blir ”bakfull” av sockret. Det söta sätter igång mitt kropps system direkt, hjärnans belöningssystem reagerar sekundsnabbt och ligger på hela tiden. Så nu kanske Ni förstår hur farligt sockret är, åtminstone för mig. Nu får det uppbådas all kraft, så jag inte börjar äta osunt igen. Sockret är livsfarligt för en beroendeperson som jag är. Får be Gud och de omkring mig om hjälp samt be om kraft och mod att fortsätta våga leva ärligt och utan dålig kost.

Idag blev det rekordfart när jag cyklade 2,4 mil. Körde stenhårt. Några dagar kvar på ledigheten. Semestern blev inte som jag trodde. Hoppas på fina dagar framöver.

Take care out there folks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: