Working for Jesus…

På plats igen….

Jesus
Jesus är vägen, sanningen och livet!

Efter fyra lediga veckor är jag tillbaka med högt tempo i Tierp och Tolfta församling. Denna vecka leder jag en gudstjänst kl 11 i Tolfta kyrka nu på söndag. Och så blir det tre dop nu på lördag och söndag och imorgon är det två begravningsgudstjänster. Så nog fylls timmarna av förberedelser fort. Och allt är tillägnat Jesu gärning för oss.

Innan jag blev präst undrade jag vad just prästerna fyllde sina veckor med. Nu vet jag efter två år, att tiden inte räcker till. Det finns alltid mer att göra, mer att läsa och fler att besöka bland annat.

Viktigt är att dock inte bara springa, utan det är centralt att ofta stanna upp. Att läsa Bibeln och att be tillhör det kristna livet också. Och det får man inte ge avkall på.

Även det yttre skall vårdas. Ni vet att jag anser det är viktigt att sköta kroppen också. Skönhet tillför oss alla en nyans för livets stimulans, så klädseln är också central. Därav har jag idag åkt till en skräddare för att lägga in min kaftan, då jag gått ner i vikt. Gör man förändringar tillkommer fler, har jag märkt.

Snart är det höst och jag skall hålla i konfirmationsläsningarna för kidsen i Tierp. Det skall bli en spännande resa vi får göra tillsammans. Och vi får möta Jesus och utforska Bibelns vishet. Hallelujah!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: