Hemleverans av alkohol…

Vem tänker på de 400 000 glömda barnen?

Mikael Bedrup, barn och vuxet barn
Mikael Bedrup, ett vuxet glömt barn...

Idag skriver FP-politikern Hamilton att han anser att Systembolaget bör börja med hemleverans av alkohol. Hur tänker han?

Jag undrar om han tänker på de 400 000 barn i vårt land som lever ännu mer utsatta än vad de vanligtvis gör, och då är livet ett inferno, under sommaren pga vuxnas drickande?

All statistik och forskning talar mot hans, enligt mig, korkade förslag. Varför uppmuntrar våra politiker inte människor att må bra, på riktigt, utan bedövning? Fiskar man röster oavsett vad de ekonomiska och mänskliga kostnaderna än blir? Eller utgår man från vad man själv tycker, utan att ta reda på konsekvenserna av ens framlagda önskning.

Många flickor skadar sig själva under sommaren, då de har det svårt pga psykiska problem och ofta är det då alkohol inblandat i deras familjer.

Service till döds?… Jag blir djupt oroad. Jag tycker vi skall vara rädda om våra barn. Jag vågar leva utan droger. Skål Hamilton!

Artikel…

2 kommentarer på “Hemleverans av alkohol…

Add yours

  1. Jag kommer från en av få oaser i norden för familjer med barn som drabbats av drogmissbruk, nämligen Evangeliesenter i Norge. Det har varit en konferens på deras familj anläggning utanför Halden Österbo. Det finns trotts allt lite ljusglimtar för barnen och familjerna trotts allt. Var välsignad Mikael i kampen för barnen… Thommy Bergenwall (www lotsamig.se

  2. Ja, kära nån, det verkar ju vara helt vansinnigt. Hemleverans av alkohol så människor kan dricka än mer för just detta kan ju locka människor till att beställa då de faktiskt kanske annars låtit bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: