Tillbaks med nya inlägg – äntligen…..

Hej igen efter sommaruppehållet här på bloggen!

Än så länge står naturen i blom...

Jag har haft semester i omgångar, men nu är jag tillbaks, dels i min församling som präst, dvs Tolfta församling i Tierp och även här med nya tankar och betraktelser. Min data rasade, men idag har jag köpt en ny, därav bör det bli flera inlägg i veckan i framtiden.

Vi har många saker på gång i Tolfta församling. Närmast åker vi allihop som jobbar där bort, för att planera framtiden och diskutera nya vägar för våra verksamheter och framförallt för att sedan hos oss kunna glada få sprida det glada budskapet om Jesus och den levande Gudens nåd, kraft och vishet.

I höst har vi helt nya concepts och gemenskpaer för våra unga, tre olika grupper, allt under samlingsnamnet T-KIDS. Nyfiken? Håll ögonen upp så kommer vi att berätta mer på den hemsida som vi skall få snart och som då blir fräsch, vilket har utlovats.

Jag kommer att hålla i konfirmanderna tillsammans med duktige Johan J:son Ljung. Det kommer bli kul och utmanande. Vi har mycket energi som vi vill sprida. Be att vi skall lyckas med att skapa ett härligt gäng som kan ta del av Guds Ord och Kraft. Hoppas vi kommer att rocka.

Jag kommer att under några tillfällen i höst att föreläsa. Dels den 11 september i Hedemora församling och dels den 5:e december på Gottsunda bibliotek i Uppsala. Blir också några till, men jag återkommer var och om vad. Nu önskar jag Dig en härlig höst och glöm inte bort att läsa Bibeln, den ger vishet och tröst och skänker ro och fokus. Och glöm inte bort att röra på dig och äta vettigt. Du är viktig så ta hand om dig.

Gud välsigne Dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: