Riksdagsledamotsutbildning i Riksdagen idag….

Tillsammans – om man är flera som vill det goda, så kan vi förbättra vårt land och våra olika orter. Märkligt nog har jag blivit föreslagen som riksdagsledamot inför årets val för KD.

Har sedan ett tag börjat läsa in mig på detta partis program. Tänk så lite jag visste, visade det sig. Att KD är byggt på en kristen grund har vi nog alla förstått, men man behöver inte vara kristen för att vara med i detta värdegrundsparti, där ”den gyllene regeln” styr både ord och handling. Det är liksom grunden. En bra grund. En stadig grund för att människor skall och borde få ett bra liv.

Jag har tackat ja till erbjudandet, så får vi se ifall Du vill stötta det goda samhället via mig och mina vänner i valet i år. Är trea på listan för KD Uppsalas valkrets. Här finns det många kompetenta medarbetare.

Fick många tips idag och vi fick en rundvandring i Riksdagshuset (som tydligen har 1.400 rum). Vi fick lära oss mer om partiet, hur riksdagsarbetet fungerar, hur en riksdagsman/kvinnas arbete ser ut, argumentation och hur mankan använda sociala medier på ett bra sött för att få ut de frågor man brinner för.

Blev fina samtal och möten. Tack alla Ni som har röstat på mig inför supervalåret 2014 och framförallt KD. Tänk att jag visste så lite om partiet förut. Många har bestämda åsikter om KD, som kanske inte riktigt stämmer. Gör som jag läs in Dig på vårt program, du kommer bli överraskad. Läs här: https://www.kristdemokraterna.se/VarPolitik/Korta-Svar-AO/

2 kommentarer på “Riksdagsledamotsutbildning i Riksdagen idag….

Add yours

 1. Ett stort grattis och lycka till i valet nu i höst.

  hoppas du får tid att lägga upp tankvärda funderingar här på bloggen även i framtiden.

  Hade du trott detta om någon för tjugo år sen sa till dig att du kommer att bli tillfrågad om du vill ställa upp i ett rikdsdagsval ?? Och däremellan bli prästvigd?? 🙂

  Livet gör sina krumsprång och tar oanade, otippade vägval…

  Man får vara lyhörd och lyssna på den inre rösten och ”hoppas” på det bästa när man gör sina val när man står vid de s.k. vägskälen. Alla val som man gör är kanske inte alltid de bästa för mig som individ i alla lägen men förhoppningsvis så stärks man som människa samtidigt som man får en ödmjukhet inför livet.

  Hur som helst.. Återigen, ett stort grattis till dig för denna nominering till riksdagskandidat.

  Guds frid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: