Föreläser imorgon för Uppsala Stift…

Att försöka göra skillnad.

Imorgon föreläser jag för Uppsala Stifts räkning för unga och unga vuxna om beroende och medberoende.

Mikael Bedrup predikar!
Mikael Bedrup föreläser!

Kunskaperna hämtar jag från ett helt liv med bägge dessa omfattande insikter och konsekvenser. Dessutom har jag förkovrat mig genom gedigna studier i allt från tillfrisknande från addiction, hur hjärnan fungerar och kidnappas, psykologi och genom tusentals möten med människor som sökt hjälp och berättat om sina erfarenheter.

Vi kommer också att dela in alla i olika grupper där de får samtala, problematisera och dela erfarenheter med varandra i liten samt i stor grupp. Det blir en lång dag som avslutas med andakt, där jag vet att Jesus är mitt ibland oss, skänker oss frihet om vi försöker vara ärliga, tröst och upprättelse.

Mikael Bedrup, barn och vuxet barn
Mikael Bedrup, ett vuxet glömt barn…

Har ju föreläst om olika sidor gällande detta ämne i många år. Även om man själv inte hamnat i dessa områden så kan man föra det befriande budskapet vidare, att det finns en lösning både för beroende och medberoende, även om man är ung till gammal eller om man är ett ”glömt barn”.

Vilka erfarenheter har Du gällande ovan. Kommentera gärna här nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: