Relationer är livsviktiga….

Att bygga relationer tar tid…

p_480_320_4764CA8F-38ED-47D4-90B8-755CD1965D3D.jpegOm vi skall skapa gemenskaper, så måste vi vara synliga och öppna för samtal!

Idag var vi tre som ledde vår t-kidsgudstjänst i kyrkan. Ca 40 föräldrar och deras små kids kom och vi sjöng, talade och jag bad. Så viktigt att känna in.

Om man är ny förälder och ovan att gå eller komma till kyrkan och vårt församlingshem, så är det viktigt att vi ser varandra och ”läser in varandra”. Alla vill ha en gemenskap och den skall vara varm och äkta. Agendor med innantill läsning blir lätt trista och stereotypa. Våga släpp taget, lita på kärleken. Det blir så mycket bättre både i gemenskapen och mötet mellan oss och den högre kraften.

Jag är så glad för alla möten jag får vara med om. Och när vi delar varandras erfarenheter så blir livet så mycket rikare. Det är livsviktigt att få dela både våra svagheter och förgörande styrkor.

Imorgon leder jag en för mig svår begravningsgudstjänst i Stockholm för en nära anhörig till vår familj och släkt. Gud hjälp oss att älska varandra och oss själva.

Ber för alla kring och i Aleppo.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: