91 000 besökare på min blogg….

Livsviktiga budskap!

image-Har under snart 13 år år föreläst om ex. beroende & medberoende, de glömda barnen, mc-mission & Sinnesroarbete!

Nu har jag lagt upp lite info här ovan under menu på min blogg. Eftersom jag själv har tillfrisknat från beroende och medberoende genom de 12-stegen, har jag stor erfarenhet av detta andliga tillfriskningsprogram, som kan hjälpa alla; från svår trasighet till de som ”bara” är ”normalstörda”.

Det tycks finnas ett stort intresse för det uppdrag jag förvaltar och sprider vidare i god 12-stegs anda och genom det tolfte steget. Denna lilla blogg som jag ständigt med ojämna mellanrum återvänder till uppmärksammas, så jag bör därav äntligen inse vikten av att arbeta med den regelbundet. Hit tills har 91 000 besökare förhoppningsvis fått inspiration genom mina rader.

På tisdag föreläser jag i Söderhamn i Missionskyrkan om hur jag predikar i en Sinnesromässa och det för Uppsala Stifts Sinnesronätverk.

Alltid den sista söndagen i månaden kl. 14 har vi Sinnesrogruppen på Nathanaelsgården i Tierp. Öppen för ALLA. Det som sägs i gruppen stannar där och det går bra att bara lyssna. Gratis fika fr kl. 15 och kl 16 är det Sinnesromässan i Natahanaelskyrkan, som vi alla gemensamt leder.

Kom!!!!

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: