Nästa Sinnesrogrupp & Sinnesromässa i Tierp…

En cool inre upplevelse med och mot stillhet…

Söndagen den 27:e november!

img_0428

Kl. 14 – Sinnesrogruppen inne i Nathanaelsgården inne i Tierp. Här går det bra att lyssna och ta del av våra liv eller tala. Allt som sägs i gruppen stannar där. Gruppen blir hela tiden större. Kom – vi är alla lika. Oavsett vad Dina tidigare erfarenheter är så finns det massor att lära och dessutom får vi en enorm kraft och stillhet. Säger alla. En fin gemenskap.

Kl. 15 – Gratis fika i Nathanaelsgården. Fika med nya kamrater eller sitt i stillhet.

Kl. 16 – Sinnesromässan – Nathanaelskyrkan, mitt inne i Tierp. Cool musik (men denna gång blir det inte bara ljuvligare, utan det blir också lite gulligare..), oftast är det någon som delar om sitt liv – här kan vi lära oss en hel del vet vi, hjälp till i Mässan. Vi samlas kl. 1505 för den som är nyfiken inne i kyrkan så delar vi ut uppgifterna. Mikael (dvs. jag) talar om dagens evangelietext samt aktuellt steg, steg 9 (av de 12).

-SPRID DENNA INFORMATION -Vår sinnesrosöndag bygger sedan snart 4 år på att vi hela tiden delar vidare budskapet om denna söndag och dess kraft och stillhet.

 

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: