På väg….

cropped-brygga-ut-i-havet-i-smygehuk4.jpgSå håller vi på att uppdatera denna hemsida, där denna blogg, info om mina föreläsningar och predikningar bl.a. finns. Vi har en ny domänadress: http://www.bedrup.com. Här kommer snart även min Bibelskola att också ingå.

Vi befinner oss i starten av 2018 och nya saker ligger framför oss alla. Tänker att många oroar sig för mycket och forskningen visar att det är få saker av det vi oroar oss för som verkligen händer. Vi kanske bör vara mindre rädda, som det står 366 gånger i Bibeln, har någon sagt.

Vad längtar du efter? Vad hindrar dig från att förverkliga dina drömmar? Rädsla, likgiltighet, brist på vilja eller pengar. Hindren kan verka vara många och kan så också vara, men vågar vi gå en ny väg?

Det fina med ett nytt år är att det är en symbolisk tid för nya beslut. Jag har tagit nåra nya beslut och jag har också utmanat några av mina djupaste rädslor i december. Puh…., men jag överlevde och blev stolt, även fast jag var rädd.

Följ denna blogg så hoppas jag Du får nya ideér och lite mer mod. Låt oss inspirera varandra och göra vår värld än mer kärleksfull. Hänger du med på en ny spännande väg framåt? Låt oss gå framåt….

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: