Födelsedag. Inte självklar…

Blev en födelsedag till. Inte självklart…

20140123-120653.jpgFöddes 2,5 månad för tidigt. Hemma. Ilfart med ambulans till sjukhuset. Låg i kuvös länge. Giftigt blod så det blev blodbyte där och då. Och därmed blev det fler dagar och år.

Har gjort en del i livet summerar jag denna brytningsdag.

Utbildning: grundskola, gymnasium, Projektledareutbildning på Berghs School of Communication, Teologie kandidat examen samt en hel del kurser bl.a…

Uppdrag: Proffs dj i 16 år, drivit nattklubbar över hela Sverige, producerat ca 10-15.000 företagsevents, föreläsare, präst & själavårdare bl.a.

Mött: Massor av kända och okända människor.

Dagen ser numera alltid ut som följder denna min valda dag. Önskar aldrig något storslaget, tvärtom, det skall vara som vanligt. Till middag önskar jag mig fläskpannkaka med rårörda lingon och mjölk med min fru och dotter. Önskar det som present, inget annat. Och på kvällen är det alldeles utmärkt att bara se på tv.

Har man varit med om mycket, gjort mycket, så har jag insett att det är det lilla vanliga som är fantastiskt. Det storslagna, glittrande har jag levt i under så många år så det vardagsnära är för mig livets centrum.

En dag i taget, så lever jag och den 20 februari i år firar jag också en annan födelsedag och det som nykter, snart 15 år.

Har fått närmare 500 gratulationer idag, från många väldigt kända till de för mig kända som jag möter just i vardagen. Till Er vill jag tacka för att jag fått möta Er och för Era hälsningar.

Vill önska Er alla Guds kärlek, frid och kraft.

Mikael. 

 

 

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: