Vad blir Ditt eftermäle….

Hur vill Du att Ditt eftermäle skall vara? Dvs. hur förvaltar Du ditt liv, dina talanger, dig själv och dina anhöriga? Vi har ett ansvar för hur vi lever, men även för kommande generationer, genom hur vi just lever, tänker och beter oss.
 
Skriver bl.a griftetal för flera kommande begravningsgudstjänster. I talet vid begravningar berör jag vad Gud och därmed också Jesus gjort och gör för oss. Och att han, genom vår tro på honom, lovar oss ett evigt liv och jag berör också den avlidnes liv, eftersom vi alla är både unika och lika.
 
Varje människa förtjänar ett bearbetat griftetal oavsett hur livet blev, vi är ju skapade till Guds avbild. Vad sedan vi och livet gör med oss, så begravs de jag lyser frid över ju i det eviga hoppets boning.
 
Ta hjälp där ute och hjälp därute Systrar och Bröder. Vi behöver varandra för kärlekens skull!

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: