Hjälp….

Det är kallt nu….

blue.jpgSå försvann värmen självklart när det var -16 grader inatt. Bad imorse om hjälp via telefon och som en räddande ängel kom senare Rör &VVSkunnige Patrik, och han har nu förhoppningsvis fixat rör och panna, eller vad det nu var.

Blev hemmavid för att därmed utnyttja tiden och har skrivit bl.a griftetal till några älskade människor. Mobilt är bra. Så har all min verksamhet varit, från att varit dj, eventproducent, föreläsare till nu präst sedan snart nio år. På väg. Bärbar data, ipad eller mobil, teknik kan möjliggöra att vara där det är bäst att vara och effektivast.

Mobilen och hjälp? Varje vecka får jag jag rycka ut, ibland med både råd och dåd, bl.a gällande medberoende och/eller beroende. Många lider i onödan där ute. Jag har valt att vara synlig, både gällande sociala medier och in real life. Varför? Jo, för det är mitt uppdrag som präst, att hjälpa med Ordet de behövande.

Vågar Du be om hjälp eller varför inte?

Det kan bli bättre, är mitt råd. Det finns enkla program för krångliga människor så man kan tillfriskna. Det gäller bara att våga, att be om hjälp och sedan växa upp och ta goda råd, trots att en del av oss människor är tillitstörda människor, så finns det en lösning, vet jag och många med mig.

De 12-stegen har räddat miljoner människor. Och allt börjar med att be om hjälp…

Hjälp?…

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: