Våga se de ”glömda”?

Vi borde se varandra bättre

cropped-mikaelbedrup191x.jpg

Måhända växlar uppdragen och vår längtan till olika människor över tid. Det finns så många som vi missar av olika anledningar.

Man kan vara osedd av olika anledningar; ekonomiska, trasig barndom, tillitsstörd eller mobbad som exempel. Vi är till för varandra och ser vi varandra, så kan det vara början till ett växande för alla, dvs. om fokus är med kärlek.

Jag har valt att försöka se de ”glömda”

På somrarna kör jag mc, hoj, och jag får förmånen att möta många människor av olika slag på olika platser och då jag alltid har prästkragen på mig, visar jag ständigt på det eviga hoppet och kärleken.

Jag har blivit intervjuad många gånger, då det är prästens uppgift att ständigt förkunna det glada budskapet, evangeliet. I Kyrkans tidning förklarar jag hur och varför, läs artikeln här: http://www.kyrkanstidning.se/jobbet-du/mc-prast-ser-de-glomda

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: